payt

 

Waarom PAYOT..

Payot heeft een lange geschiedenis van fijne producten en mooie resultaten. De prijs / kwaliteit verhouding is heel reëel en het resultaat wat verwacht mag worden van het product klopt!

De geschiedenis..

Nadia Payot was in 1913 de eerste vrouwelijk dokter van haar generatie. Zij was een vrijgevige vrouw die er op jonge leeftijd al sterk naar verlangde om met haar kennis en medische expertise te werken voor de schoonheid van vrouwen.

Door het observeren van sterdanseres Anna Pavlova, introduceerde Nadia Payot gezichtsoefeningen met actieve en preventieve behandelingen. In 1950 leidde deze techniek tot de 42-stappen massage, een massage in de vorm van passieve oefeningen met als doel de spieren te heractiveren en flexibel en elastisch te maken.

In 1927 werd het avant-gardistische schoonheidsmerk Payot geïnspireerd door plantaardige geuren en kennis uit kruidenwinkels. Door het aanbieden van haar crèmes in verpakkingen met ronde vormen die geïnspireerd zijn op de vormen van het vrouwelijk lichaam, verklaarde ze het verschil en de durf. In 1937 was PAYOT één van de eerste merken die een spa in Frankrijk opende. Beautyprofessionals en schoonheidsspecialisten werden toen de voorschrijvers van het merk.

Nadia Payot overleed in 1966. Zij liet een geschiedenis achter van een groeiend merk, een sterk gevoel voor innovatie en vrijmoedigheid, en professionele expertise doorgegeven aan elke vrouw.

De inzet van het PAYOT laboratorium

Het PAYOT Research & Development Centre, waar dermatologen, apothekers, chemici, en geneesmiddelenspecialisten bij elkaar gebracht worden, heeft nu een echt Dermo-cosmetica centrum gecreëerd. Door voortdurend in contact te staan met deskundigen in de biologie, biochemie, biotechnologie, biowetenschappen en klinisch onderzoek, is het een enthousiast team van echte experts in hun vakgebied. Gezamenlijk dragen zij zorg voor het ontcijferen van de geheimen van de huid en de mysteries van de cellen om behandelingen te ontwikkelen die inspelen op echte schoonheidskwesties. Na de kwaliteitscontroles wordt elke ontwikkelingsfase op basis van ethische verantwoordelijkheid en verplichtingen gedocumenteerd.

De klanten blijven het merk trouw dat bewijst voor mij dat zij zich er prettig bij voelen en het merk zich bewijst, Payot laat je huid stralen!